Preventiva PREGLED HIDRANSKE MREŽE

PREGLED HIDRANSKE MREŽE

Izvršen pregled hidranske mreže

Operativni članovi DVD-a Šandorovec, Renato Remar i Dejan Tomašić dana 20.05.2011.godine, na prostoru djelovanja u Šandorovcu izvršili su pregled vanjskih podzemnih hidranata, kojih ima 14. Izvješće o pregledu bit će dostavljeno Međimurskim vodama d.d. i nadležnim institucijama.

Pregled hidranske mreže i otklanjanje eventualnih nepravilnosti primarna je preventivna aktivnost, budući da su hidranti od neprocijenjive važnosti pri svakoj požarnoj intervenciji. Neispravni ili nedostupan hidrant može spriječiti vatrogasce da uspješno i pravovremeno izvrše intervenciju gašenja.

Upute mještanima:

Ukoliko se neki od hidranata nalazi u blizini, ili ispred vaše kuće, održavajte ga uvijek urednim i čistim te lako vidljivim i dostupnim. To se posebno odnosi na podzemne hidrante koje nemojte nikada zatrpavati zemljom ili nečim drugim. To vam je u interesu jer će u slučaju požara vama prvo zatrebati i mogao bi imati odlučujuću ulogu u spašavanju vaše imovine. Ako sami primijetite oštećenja ili neispravnost, javite nam na naše brojeve mobitela 099/658-58-03 ili sami nazovite MEĐIMURSKE VODE . na 370-730 (dežurna služba za prijavu kvarova).

Pratite nas na Facebooku

Anketa

Jeste li zadovoljni izgledom web stranice?